Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Не, че нещо, ама да спираш на местата за инвалиди, ако не ти е необходимо си е чисто предизвикателство към съдбата....
    Ама ако знаете как му се лепи на тиквата вендузата за кенефа!?
    Такава реклама ще излезе!
    Лощото е, че само го простудих!
    Иначе, в името на сенейният мир с жена ми, съм съгласен, да си разменя Алфа 33 Имола 1.4 със задръстен катализатор и с мъка регулирана метанова уредба от форумен наш мъченик, за 159 спорт вагон, тъмносин металик с бежова кожа.Жената опрости, че е с автоматични скорости!
    Отделно от шутовете в бъбреците, жената иска да се запознае с жената на Кайо!
    Става опасно!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Че Кайо женен ли бре?Аз го мислех ерген
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение
        Значи ти си бил! Здрасти Кайо, приятно ни беше.
        Аз бях ама ме беше шубе да се включа малко по-активно....не ми се кара отново без книжка па и не съм рацер.

---------- Post added at 07:21 ---------- Previous post was at 07:18 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Че Кайо женен ли бре?Аз го мислех ерген
        .....ти и други така мислят.
        Женен съм с две деца даже....сериозен,улегнал човек съм.

---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:21 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Ама ако знаете как му се лепи на тиквата вендузата за кенефа!?
        Такава реклама ще излезе!
        Лощото е, че само го простудих!
        Иначе, в името на сенейният мир с жена ми, съм съгласен, да си разменя Алфа 33 Имола 1.4 със задръстен катализатор и с мъка регулирана метанова уредба от форумен наш мъченик, за 159 спорт вагон, тъмносин металик с бежова кожа.Жената опрости, че е с автоматични скорости!
        Отделно от шутовете в бъбреците, жената иска да се запознае с жената на Кайо!
        Става опасно!
        ....Алфатекст е салона не е кожа Морди.
        Иначе кат се затопли и домочадията ще запознаем.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
          Да, разконспириран съм, Тедо. Ходих да си прибирам колата от Г.О., познай при кого беше?
          Мислех да дойда и да те стресна , обаче там е много страшно сега за пешеходци и не им прощават. Друг път ще пием лимонада, че Октана го пропуснах/не бях в града/ . Тази 147 фейс май е форумна , на колежката Galinda ако не се лъжа
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Бяла форумна 155-ца с номер СА 5502 нещо си, до пожарната във Враца засечена.
            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• в Люлин на обяд редовно виждам сива 166 СА 6682 с лепенка алфа разпльокана на задната броня

Comment

• Вчера (петък) някой колега рибар с червена 156-ца на гьола на Кривина...
                Alfa 156
                ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                sigpic

Comment

• не съм засичал такава по водоемите,няколко сребристи 156,а една редовно седи на Чепинци.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    не съм засичал такава по водоемите,няколко сребристи 156,а една редовно седи на Чепинци.

Аз седя на Чепинци 2243
                    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• в неделя бях там,добре ще се обадя ако те засека свиркай и ти сребриста 164 -8479 има лепенка щука на задният капак,днес в Божурище в 12 на обяд клубна черна 156 с затъмнени задни стопове,и една 164 сребриста с регистрация СО 3842 нещо такова

Comment

• Дивака,даваше газ на шестака преди около час в люлин.
                        Брутален звук
                        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                          Дивака,даваше газ на шестака преди около час в люлин.
                          Брутален звук
                          Хахаха, да тамън днес го сътворих този звук че нещо беше много тиха, та чак ме дразнеше и още му се радвам
                          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                            Дивака,даваше газ на шестака преди около час в люлин.
                            Брутален звук
                            156 е брутална всяка седмица като ходя до рибарския магазин си я гледам сладко сладко,даже мислях да я крада
                            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                              156 е брутална всяка седмица като ходя до рибарския магазин си я гледам сладко сладко,даже мислях да я крада
                              Хаха, сега поне ще знам къде да я търся
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• В Пловдив след тунела при стария град ме издуха една черна 159-ка. След това в стария град видях едно семейно GT, даже имаше детска седалка отзад... И там Алфите са по няколко на пресечка.

Comment

Working...
                                X